Startsida / Inlägg

Första Breaking dawn-trailern

av Stefan Hedmark

I natt premiärvisas den första trailern för den fjärde ”Twilight”-filmen, ”Breaking dawn part 1”, på amerikansk tv under MTV Movie Awards. Trailern har redan läckt ut på nätet och kan ses här, med viss varning för att filmbolaget kan säga åt Youtube att ta bort den.

Det är en teaser, men vi får se en hel del. Fokus ligger främst på bröllopet mellan Edward och Bella. Jacob fortsätter att hägra och i klippets sista scen får vi en klassisk såpoperatwist – som i och för sig alla ”Twilight”-fans redan känner till.

Filmen regisseras av Bill Condon som tidigare bland annat har gett oss de fina ”Dreamgirls” och ”Kinsey”. Kanske kan han få fart på den här filmserien som känns rätt seg… åtminstone för oss som inte är besatta av de tidigare rullarnas gravallvarliga triangeldrama.

Svensk biopremiär: 18 november.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB