Startsida / Inlägg

”Shia LaBeouf är en jävla idiot”

av Stefan Hedmark
IndianaJones4Shia-thumb-550x422-39139.jpg

De orden är inte mina, utan Harrison Fords. I en intervju med magasinet Detail berättar Ford att han sa åt sin motspelare i den senaste ”Indiana Jones”-filmen att han är en ”jävla idiot”. Detta efter att LaBeouf hade dissat ”Indiana Jones och kristalldödskallens rike” och sagt att om han ställde upp i ytterligare en film i serien skulle hans karriär vara över. 

LaBeouf har tidigare berättat att han blev tagen i örat efter de kommentarerna. Han har en pr-mässigt tveksam tendens att snacka skit om filmer han gör – han tycks vara lojal mot projektet så länge han måste, men sedan vänder han kappan och blir ”sanningssägare” lite väl kvickt. ”Indiana Jones” är ett exempel, den andra ”Transformers”-filmen ett annat. Då pratade han om att Michael Bays film hade ”spårat ur” och ”saknade hjärta”. Det slutade med att även Bay erkände att filmen var kass.

Nu finns det en tredje ”Transformers” ute. Alla löften om att saker och ting skulle förändras, från både Bays och LaBeoufs håll, visade sig vara lögner. Bay följer i exakt samma spår som när han gjorde tvåan. Alla de gamla misstagen finns där. Påfrestande lång speltid, gubbsjuk presentation av Megan Fox-vikarien, väldigt platta skämt samt så stirrig klippning att man inte kan skilja skrothögarna åt när de slåss med varandra.

Hur länge dröjer det den här gången innan Shia börjar dissa trean? Och när ska han utveckla ett omdöme när han väljer filmer?

Foto: Paramount

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB