Startsida / Inlägg

Finsmakar-tv med Glenn Close

av Stefan Hedmark

Apropå ”Damages” i förra inlägget. I natt var det premiär för fjärde säsongen av serien i USA. ”Damages” är en av de där kvalitetsserierna som älskas av kritikerna, men har svårt att uppskattas av en bred publik. Efter förra säsongen lades den ner av tv-kanalen FX – men konkurrenten Direc TV hade förtroende nog för Glenn Close och kompani att vilja göra en fjärde säsong. 

Den kommer att fokusera på ett fall där en man som förser amerikanska armén med säkerhetstjänster (och som har mäktiga vänner i Washington) misstänks för ett dödsfall. Han spelas av John Goodman, och ”Damages” har en historik av att anlita fina skådespelare. I förra säsongen briljerade exempelvis komikerna Martin Short och Lily Tomlin i tragiska roller.

Klippet visar en trailer för säsongen.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB