Startsida / Inlägg

De är redo – att börja filma Arrested development

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2012-07-12 kl. 03.24.26.jpg

I dag la Jason Bateman upp den här bilden på Twitter – av honom själv, Ron Howard och ”Arrested development”-skaparen Mitch Hurwitz. De ser ut att ha kul, och att vara redo för att börja arbeta. Manusen till de tio nya avsnitten av den återupplivade tv-serien är färdiga och nu börjar inspelningarna. Premiär blir det i början av nästa år. Avsnitten ska, som tidigare rapporterat, även fungera som en uppvärmning inför den kommande filmen om familjen Bluth. 

Vad du kanske inte vet om de nya avsnitten är att samtliga släpps på en gång, alltså ingen uppdelning veckovis som på en vanlig tv-kanal. Enligt Los Angeles Times har Hurwitz även gett upp tanken på att varje avsnitt skulle ha en ”huvudperson” (som i ”Lost”), utan hela ensemblen kommer att härja i vanlig ordning i varje avsnitt.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ronja De Boer
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB