Startsida / Inlägg

Brad Pitt-fiasko på bio

av Stefan Hedmark

För första gången sedan januari 2010 har tre filmer legat i topp på amerikanska biolistan i tre veckor utan någon förändring, enligt Collider. De är ”Breaking dawn, del 2” (116 miljoner kronor), ”Skyfall” (113 miljoner kr) och ”Lincoln” (90 miljoner).

Traditionellt sett är helgen efter Thanksgiving rena öknen på biograferna. Av de nya filmerna är ”Killing them softly” (trailer ovanför), en gangsterrulle med Brad Pitt i huvudrollen, en rejäl besvikelse. Den tog bara 46 miljoner kronor, vilket är mindre än vad studion Weinstein Company hoppats på – dessutom hatade biobesökarna filmen, enligt Cinemascore. Det lär alltså inte bli nämnvärt mycket mer stålar där. Seriemördarthrillern ”The collection” gjorde ännu sämre ifrån sig.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB