Startsida / Inlägg

Första affischen för nya Star trek

av Stefan Hedmark

Regissören J J Abrams nytolkning av ”Star trek”-filmerna 2009 blev en hit, både bland biobesökare och kritiker. Tvåan heter ”Star trek: Into darkness” och kommer i maj, en av nästa sommars tidiga blockbusters. Nu har filmbolaget släppt den första affischen – och det är harmagedon vi utlovas, som synes.

Enligt den synopsis som bolaget offentliggjorde förra veckan kommer en superskurk inifrån Starfleet att förgöra flottan på jorden, vilket leder Kirk (Chris Pine) och Enterprises besättning att börja jaga denne förrädare. En god gissning i sammanhanget är att hen spelas av Benedict Cumberbatch, som vi vet kommer att ha en stor roll i filmen.

Förhoppningarna är naturligtvis höga, eftersom Abrams än så länge inte har gjort några misstag. Hans senaste film var förra årets ”Super 8”. Men vill man klaga på något kan man alltid anmärka att affischen andas ”The dark knight rises” lite väl mycket…

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB