Startsida / Inlägg

Tom Cruise, rymdvarelser och Island

av Stefan Hedmark

Ni minns kanske att när Katie Holmes lämnade in skilsmässopapperen i New York tidigare i år så avbröt Tom Cruise inspelningarna av en film i Island och flög hem? Den filmen var science fiction-spektaklet ”Oblivion” och nu har första trailern kommit (via Deadline), lagom i tid för en annan fläskig Cruise-film, ”Jack Reacher”, som har svensk premiär den 4 januari.

Filmen utspelar sig i framtiden efter ett krig mellan mänskligheten och rymdvarelser. Mycket fokus ligger i trailern på vita farkoster som glider fram över vackert karga miljöer och eftersom det är ”Tron legacy”-regissören Joseph Kosinski som ligger bakom det hela (även serieromanen som filmen bygger på) kan vi nog vänta oss en aptitlig yta.

Svensk biopremiär beräknas till den 12 april.

 

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB