Startsida / Inlägg

Ny pampig trailer för Man of steel

av Stefan Hedmark

Häromdagen såg vi en märklig teasertrailer med myrornas krig och Michael Shannons röst. Han spelar den gamle bekante Stålmannen-skurken Zod (känd från framför allt ”Superman II”). I den här nya trailern, som kom i går, får vi se honom lite närmare, men filmbolaget räknar med att vi framför allt vill få vår aptit retad av de tunga effekter som vi förväntar oss av sommarens blockbusters.

Trailern ger en bild av Supermans hemplanet i förfall (hej, Russell Crowe!), Clark Kents uppväxt på vischan (hej, Kevin Costner!) samt hans andra hem på jorden (hej, fortress of solitude!). Räkna in Metropolis också, så får vi vår beskärda del av mäktiga vyer – samt exempel på Clarks superkrafter. I originalfilmen skulle vi imponeras av att se Superman flyga på film. 30 år senare ska vi snarast imponeras av hur snabbt han flyger.

Som Entertainment Weekly också berättar, efter att ha hårdgranskat trailern, avslöjas en annan klassisk Stålmannen-skurk som hastigast i trailern…

Svensk biopremiär blir det den 26 juni.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB