Startsida / Inlägg

Smygtitt på nya säsongen av Breaking bad

av Stefan Hedmark

UnknownI går släpptes två mycket korta teasers inför premiären av ”Breaking bad”, vars sista säsong drar igång den 11 augusti i USA. Vi ser inte mycket, men det är tillräckligt för att väcka nyfikenhet – Jesse (Aaron Paul) ser ut att vara livlös medan Hank (Dean Norris) är mycket ilsk… detta efter att ha lagt ihop ett och ett och för en gångs skull kommit fram till två i förra säsongen.

I en intervju nyligen berättade även seriens skapare Vince Gilligan att planerna på en spin-off där advokaten Saul Goodman (Bob Odenkirk) har huvudrollen fortskrider. Funderingarna där rör sig mest kring hur pass mycket humor en sådan serie skulle ha – ”Breaking bad” är ju en mycket mörk serie, men ljusglimtarna står Odenkirks komiskt slemmige advokat för. Något slutgiltigt grönt ljus för en spin-off har Gilligan ännu inte fått.

Foto: AMC

Instagram

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB