Startsida / Inlägg

”Fattig” i Hollywood

av Magnus Sundholm
ap foto : chris pizzello : file - in this sunday, sept. 20, 2009 photo, actor charlie sheen, right, and wife brooke mueller arrive at the 61st primetime emmy awards in los angeles. sheen said friday, may 3, 2013, that he supports a decision by child protective services to temporarily place his twin sons with former wife, mueller, with the actor's other ex-wife, denise richards. (ap photo/chris pizzello, file) / scanpix code: 436 sept. 20, 2009 file photo. crop of photo caph901 charlie sheen, brooke muelle people-charlie shee automatarkiverad

Om det är allmänhetens sympatier hon är ute efter är hon på fel spår.

Charlie Sheens exfru, Brooke Mueller, klagar över att hon inte får underhållet från tv-stjärnan att räcka till sig och sina två söner.

Vi pratar om 220 000 kronor i månaden.

– Om jag inte hade familjepengar skulle jag och barnen få kämpa, säger hon.

ap foto : chris pizzello : file - in this sunday, sept. 20, 2009 photo, actor charlie sheen, right, and wife brooke mueller arrive at the 61st primetime emmy awards in los angeles. sheen said friday, may 3, 2013, that he supports a decision by child protective services to temporarily place his twin sons with former wife, mueller, with the actor's other ex-wife, denise richards. (ap photo/chris pizzello, file) / scanpix code: 436 sept. 20, 2009 file photo charlie sheen, brooke muelle people-charlie shee automatarkiverad

Mueller, 39, hade dyra vanor redan innan hon träffade Sheen. Hon växte upp i ett stenrikt hem där boendet delades mellan Palm Beach i Florida och Aspen i Colorado.

Trots det ”ansträngda” läget flög hon nyligen privatjet till en välgörenhetsgala i San Simeon i Kalifornien. Med sig på resan hade hon förutom tvillingarna en barnflicka, en hushållerska och sin hund.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB